Fortsett Introduser et fullstendig prosessanlegg for bønner.

I siste nyhetene snakket vi om funksjonen og sammensetningen av det fullstendige bønnerforedlingsanlegget.Inkludert frørenser, frøavstenger, tyngdekraftseparator for frø, sorteringsmaskin for frø, poleringsmaskin for bønner, sorteringsmaskin for frøfarge, automatisk pakkemaskin, støvoppsamler og kontrollskap kontrollerer hele anlegget.

Magnetisk separator for fjerning av klumpene , Det er for å skille klumper fra korn.Når materialer strømmer inn i et lukket sterkt magnetfelt, vil de danne en stabil parabolsk bevegelse.På grunn av ulik tiltrekningsstyrke til magnetfeltet, vil klumper og korn bli separert.

Tyngdekraftseparator for å fjerne de dårlige bønner og skadede bønner fra råmaterialet, den kan fjerne ødelagt frø spirende frø, skadet frø, skadet frø, råttent frø, forringet frø, mugne frø, ikke-levedyktig frø, frø med svartkrutt syke og frø med skall fra korn eller frø.

Sorteringsmaskin for separator av forskjellige størrelser på korn og bønner, og Vibration Grader for å fjerne store og små urenheter eller separate forskjellige størrelser for korn og oljefrø og belgfrukter den har 4 lag sikter.den kan fjerne store og små urenheter eller separere frøene i forskjellige størrelser.

Bønnepoleringsmaskin det er å polere bønner eller korn for å få dem til å skinne og få et godt utseende .som soyabønner poleringsmaskin, kidneybønner polermaskin, mung poleringsmaskin,

Fargesorterer den gir de komplette og ulike sorteringsalternativene til kaffeindustrien, fra enkeltpass til dobbelpass, fra tørrsortering til våtsortering, fra enkeltskanning til dobbelskanning.

Automatisk pakkemaskin den kan pakke materialet fra 10 kg-100 kg per pose, den er veldig nyttig i matvareområdet, den kan pakke bønner, sesam, ris og mais og så videre, den kan også lage kraftpakkingen.

Støvsamler for hver maskin, den kan fjerne alt støvet når maskinen fungerer.slik at du sørger for et veldig rent lager.

Styreskap det kan betjene hele prosessanlegget veldig enkelt.slik at å gå i oppfyllelse høyteknologisk prosessanlegg.

Vi har sesambehandlingsanlegg, bønner prosessanlegg, ris prosessanlegg, kaffebønner prosessanlegg og korn prosessanlegg over 10 års erfaring.Velkommen til å spørre oss.

layout 1 layout2 layout 4


Innleggstid: Jan-10-2022