Produksjonen av Vibrasjonsgrader

Produkt introduksjon:
Vibrerende sorteringssikt vedtar prinsippet om vibrerende sikting, gjennom rimelig siloverflatehellingsvinkel og silmaskeåpning, og gjør silens overflatevinkel justerbar, og bruker kjede for å rense siloverflaten for å styrke siktingen og sikre graderingseffekten.Den har kompakt struktur, pent utseende, vakker;stabilt og pålitelig arbeid, praktisk drift og vedlikehold, i tillegg bruker denne serien med vibrerende sorteringssikter vibrerende sorteringssikter og vibrerende motorer som vibrasjonskilde, med liten vibrasjon, lav støy og stabil drift.
Vibrasjonsgrader
Egenskaper:
1. Den vibrerende sorteringssilen er en maskin som bruker den vibrerende siloverflaten til å klassifisere blandingen av forskjellige partikkelstørrelser i henhold til partikkelstørrelsen.
2. Kjøremetoden til skjermkroppen tar i bruk den selvbalanserende vibrasjonsmodusen, det vil si at to vibrerende motorer er symmetrisk installert på begge sider av silskipet for å drive skjermkroppen, og de to motorene dreies mot hverandre slik at for å forskyve den eksiterende kraften i horisontal retning og den eksiterende kraften i vertikal retning.Overlagret for å sikre normal bevegelsesspor for silkroppen, og screeningseffekten er bedre.
3. Liten i størrelse og stabil i bevegelse, er den mye brukt i screening og gradering av råvarer og ferdige produkter i ulike bransjer som korn, mat, kjemikalier, sukker, gruvedrift og papirproduksjon.
China Vibration Grader
Klassifisering:
Vibrerende sorteringsskjermer kan deles inn i mekaniske vibrerende skjermer og elektriske vibrerende skjermer i henhold til deres overføringsmetoder;mekaniske vibrasjonsskjermer er videre delt inn i enaksede treghetsvibrerende skjermer og toakse treghetsvibrerende skjermer;elektriske vibrerende skjermer kan deles inn i elektromagnetisk vibrerende skjerm og vibrerende motor vibrerende skjerm.
sikter
#Bønner #Sesam #Korn #Mais #Rensere #Frø #Kina #Kina #Vibrasjon #Grader #Maskin #Vibrator


Innleggstid: 16-jan-2023